Světová válka Z 2: natočí ji David Fincher?

Vydáno: 11.08.2016 20:00 - Václav Limberk | foto: CinemArt

Světová válka Z 2 hledá režiséra. Producent a hlavní hvězda filmu Brad Pitt pro režii zkouší získat samotného Davida Finchera. Obě hvězdy už přitom spolu dříve spolupracovaly několikrát.
Fotografie z filmu Světová válka Z / World War ZBrad Pitt má spoustu práce s hledáním režiséra pro sequel jeho zombie blockbusteru Světová válka Z. Pitt tu byl v úloze hlavní herecké hvězdy i producenta. Pitt si nejdříve jako režiséra vyhlédnul Juana Antonio Bayonu, který ale dal (celkem pochopitelně) přednost sequelu Jurského světa. Pitt se nyní zaměřil na starého známého, kterým není nikdo jiný než David Fincher, se kterým už dříve několikrát spolupracoval, konkrétně třikrát a vždy to stálo za to: posuďte sami: SedmKlub rváčů a Podivuhodný případ Benjamina Buttona. Minimálně dva z těchto snímku už jsou dnes kultovní.

Natáčení sequelu Světové války Z má začít zkraje příštího roku. Pitt se vrátí znovu jako producent a hlavní herecká hvězda. Fincher naposledy režíroval Zmizelou a pro Netflix první dvě epizody nové tv série Mindhunter. Ani datum premiéry World War Z 2 se neočekává být 8. června 2017, ale díky ztrátě původního režiséra Bayony bude posunuto. O zápletce se zatím ví jen to, že půjde znovu o zombie apokalypsu. První "Válka Z" byla solidní hit, který vydělal celosvětově 540 milionů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY