Angelina Jolie na Orient Express nenastoupí

Vydáno: 06.08.2016 10:34 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Angelina Jolie nakonec nebude jednou z pasažérek chystaného remaku Vraždy v Orient Expressu. Klasickou detektivku podle Agathy Christie natočí Kenneth Brannagh, který ztvární i hlavní roli Hercula Poirota.
Angelina JolieServer Variety přinesl zprávu o tom, že Angelina Jolie nakonec nebude hrát v chystaném remaku klasické a slavné detektivky Agathy Christie Vražda v Orient Expressu. Jolie nikdy oficiálně svou účast nepotvrdila, ale byla jedním z hlavních jmen, o kterých se psalo jako o případné účastnici obsazení. Šanci získat "její" roli má nyní například Charlize Theron, jejíž jméno v souvislosti s tímto filmem padlo.

Albert Finney ve filmu Vražda v Orient-Expressu / Murder on the Orient ExpressDo hlavní role belgického detektiva se obsadil i režisér remaku Kenneth Branagh. Scénář píše autor scénáře druhého Blade Runnera Michael Green. Branagh bude mít těžkou pozici, neboť většina filmových diváků velmi dobře zná jak televizní, tak i slavnou filmovou verzi (Vražda v Orient-Expressu), která získala několik Oscarů. Poirota tu ztvárnil Albert Finney, zatímco z televizní verze ho známe v podání Davida Sucheta

Angelina Jolie, která naposledy namluvila hlas tygřice v animáku Kung Fu Panda 3, se vrátí před kameru v druhém díle Maleficent. Jako režisérka se po snímku U moře Jolie Pitt vrátí s životopisným dramatem First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers.

Premiéra Murder on the Orient Express je naplánovaná na listopad 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY