Daisy Ridley získala hlavní roli v Chaos Walking

Vydáno: 05.08.2016 11:09 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Vycházející hvězda Daisy Ridley, která na sebe výrazně upozornila hlavní rolí v Hvězdných válkách: Síla se probouzí, získala hlavní roli v YA sci-fi Chaos Walking Douga Limana.
Daisy Ridley ve filmu Star Wars: Síla se probouzí / Star Wars: Sila se probouziMinulý rok byl pro anglickou herečku Daisy Ridley průlomový díky roli Rey v rebootu Star Wars franšízy Star Wars: Síla se probouzí. Spekulovalo se, že bude novou Larou Croft v rebootu Tomb Raider. Tuto roli místo ní získala Alicia Vikander. Ridley nyní získala hlavní roli v chystané adaptaci young adult sci-fi románové série Patricka Nesse Chaos Walking. Filmovou verzi Chaos Walking natočí Doug Liman. Nessovu knihu adaptoval Charlie Kaufman a novou verzi scénáře napsal Jamie Linden.

Filmová verze bude adaptací prvního díly knihy Chaos Walking s názvem Hlas nože (bližší info k obsahu najdete zde.) Ridley nedávno dotočila nový díl Star Wars Star Wars: Episode VIII. Měla by být novou Ofélií ve spin-offu Hamleta Ophelia. Zde by měla hrát s Naomi Watts. A zahraje si i ve válečném dramatu The Lost Wife.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY