Joe Edgerton a Jennifer Lawrence špiony v Red Sparrow

Vydáno: 07.08.2016 16:00 - | foto: facebook tvůrce

Špionský thriller podle knižní série Red Sparrow již pomalu, ale jistě nabírá obsazení. Kromě Jennifer Lawrence, která tak znovu bude spolupracovat s režisérem Francisem Lawrencem, by se nyní mohl přidat Joel Edgerton.
Jennifer Lawrence ve filmu Joy / JoyPo australské původní verzi Království zvěrstev, která se dočkala i amerického seriálového remaku, nabrala kariéra Australana Joela Edgertona velmi rychle na obrátkách a nyní se jedná o jednoho z nejznámějších herců s rolemi ve Velkém Gatsbym či EXODUS: Bohové a králové. Letos působí slibně, co se filmových ocenění týče, také jeho role v rasově zaměřeném dramatu Loving, ale v tomto článku se zaměříme spíše na jeho následující roli.

Edgerton totiž míří do filmové adaptace knihy Jasona Matthewse Red Sparrow (v češtině nazvaná Červená volavka). Jedná se o špionážní thriler, jenž momentálně chystá režisér Francis Lawrence. Tomu se do snímku podařilo zároveň zlákat také svou múzu z Hunger Games Jennifer Lawrence. A k té by se nyní měl přidat v dosud neznámé roli právě tento herec, ten doplní Jennifer ztvárňující ruskou špionku Dominiku Ergovovou, která se objevuje hned v několik knihách této knižní série, a tak je možné, že při úspěchu ji v této roli uvidíme i víckrát.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY