Rychle a zběsile 8: první pohled na Helen Mirren

Vydáno: 06.08.2016 16:00 - | foto: facebook tvůrce

Osmé Rychle a zběsile v nových rolích nepředstaví pouzí Charlize Theron nebo Scotta Eastwooda, opravdovou výhrou této série totiž je účast Helen Mirren, jíž si teď můžete prohlédnut na první fotografii.
Asi málokterý z dílů akční série Rychle a zběsile byl předem tak lákavý jen díky novým hereckým přírůstkům do série. Osmý díl, který se momentálně natáčí, totiž nepřidal pouze Charlize Theron (tu už jsme na jedné z oficiáních fotek viděli) v roli hlavní zlodušky. Do filmu se tvůrcům podařilo zlákat i obrovskou hereckou kapacitu, dámu Helen Mirren.

Vlastně to ani nebylo příliš těžké, jelikož sama herečka se nechala nějakou dobu před sedmým dílem slyšet, že by si ráda zahrála za volantem takového filmu. A tak jí její přání bylo splněno režisérem F. Garym Grayem (Straight Outta Compton), jenž nový díl s premiérou stanovenou na 14. dubna 2017 právě natáčí. 

Těšit se samozřejmě můžete i na nám důvěrně známé postavy ztvárněné Vinem Dieselem, jenž fotku s Mirren přidal na svůj Instagram, Dwaynem Johnsonem či Michelle Rodriguez a dalšími.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY