Spojenci Pitt a Cotillard na první fotce Zemeckisova thrilleru

Vydáno: 07.08.2016 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Robert Zemeckis nám letos na podzim představí válečný thriller Spojenci, v němž v hlavních rolích září Marion Cotillard a Brad Pitt. Ty si teď v jejich rolích z druhé světové války můžete prohlédnout na první fotce.
Studio Paramount Pictures zveřejnilo první fotografii ze snímku Spojenci, thrilleru odehrávajícího se během druhé světové války. Ten vypráví příběh tajného agenta Maxe Vatana, který při své misi v roce 1942 v severní Africe potká v nepřátelském území francouzskou odbojářku Marianne Beausejour. Po nějaké době se pak znovu setkávají v Londýně, kde však jejich navázaný vztah ohrožuje zuřící válka.

Zhruba takto zní synopse pro nejnovější snímek režiséra Robert Zemeckise, autora Forresta Gumpa. Podle prvních fanouškovských předpokladů by právě tento snímek mohl vrátit Zemeckise do soubojů o Oscary, v němž už nějakou dobu chyběl. Produkce na film evidentně sází a premiéru ma stanovenou na oscarové období, 23. listopadu. V hlavních rolích, jak už můžeme vidět na fotce, snímek povedou Brad Pitt a Marion Cotillard a doplňovat je dále budou například Lizzy Caplan či Matthew Goode.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY