Spider-Man: Homecoming přidává dvě nové tváře

Vydáno: 03.08.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Obsazení nové marvelovky Spider-Man: Homecoming je už nyní doslova přecpané novými tvářemi. Nového Spider-Mana si zahraje Tom Holland, zatímco Michael Keaton by se měl objevit jako záporák Vulture.
Tyron WoodleyJon Watts právě natáčí novou marvelovku Spider-Man: Homecoming, v níž si Spideyho zahraje Tom Holland, který se poprvé představil v letošní Občanské válceMichael Keaton se tu objeví pravděpodobně jako záporák Vulture, Robert Downey Jr. si znovu oblékne kostým Iron Mana, Marisa Tomei si zahraje Peterovu tetu May. Peterovy spolužáky si zahrajou Zendaya, školního nepřítele Tony RevoloriJacob Batalon nebo Laura Harrier

Novými tvářemi v obsazení budou čerstvý šampión v UFC Tyron Woodley a komediální herečka Martha Kelly. Woodley svou účast prozradil v talkshow MMA Hour, kde řekl: "Nevím, jestli to vůbec můžu říct, ale ve čtvrtek dělám na marvelovce v Atlantě." Je jasné, že mluví právě o Spider-Man: Homecoming, který se právě v Atlantě natáčí. Druhá právě natáčená marvelovka, Thor: Ragnarök se natáčí v Austrálii. Co se týče Kelly, ta je momentálně hvězdou v seriálu FX Baskets.

Do kin pak má Spider-Man: Homecoming dorazit 6. července 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY