Manga Death Note přidává Willema Dafoea jako zloducha

Vydáno: 03.08.2016 10:04 - | foto: facebook tvůrce

Přípravy na natáčení Death Note finišují s obsazením další velké role. Boha smrti by si v ní měl zahrát Willem Dafoe, kterého jste nedávno mohli vidět na karlovarském festivalu.
Nat Wolff ve filmu Papírová města / Paper TownsPokud bychom měli mluvit o herci, který se perfektně hodí do role skoro každého zloducha, asi by určitě vyplulo jméno Willema Dafoea, jenž se v také pozici objevil například ve starém Spider-Manovi. Teď se dvojnásobný oscarový nominát objeví v americké hrané adaptaci mangy Death Note. Neobjeví se v ní tedy úplně doslova, protože bude pouze propůjčovat hlas jednomu z hlavních záporáků, bohu smrti Ryukovi, který jinak bude vytvořen pomoci vizuálních efektů.

I tak vypadá adaptace režiséra Adama Wingarda velmi slibně a nasbírala již slušnou řádku herců, kteří sice jsou převážně novými objevy na hollywoodské scéně, ale zajisté jste o nich slyšeli. Hlavní postavu si střihne Nat Wolff z Papírových měst doprovázený Margaret Qualley ze seriálu Pozůstalí a Keithem Stanfieldem z raperského Straight Outta Compton. Roli otce titulního hrdiny si pak zahraje Shea Whigham z Impérium - Mafie v Atlantic City a dočkat bychom se tohoto projektu měli během dvou let.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY