Hra o trůny s osmou sérií definitivně skončí

Vydáno: 02.08.2016 11:02 - Václav Limberk | foto: HBO Europe

Sedmou sérii Her o trůny uvidíme až příští léto a bude mít jen sedm epizod. HBO nyní oficiálně potvrdilo, že osmá série bude skutečně poslední. Hra o trůny je nejsledovanější sérií HBO vůbec.
Kristofer Hivju ve filmu Hra o trůny / Game of ThronesUž se o tom šuškalo nějakou dobu, ale teprve před pár dny to nový programový ředitel HBO Casey Bloys oficiálně potvrdil. Hra o trůny skončí s osmou sérií, která bude definitivně ta poslední. Nedávno HBO ohlásila, že sedmou sezónu uvidíme až v létě 2017 a bude mít jen sedm epizod. Pro ty, kteří se stali na Hrách o trůny závislí a budou je postrádat, nabídl Bloys možný spin-off, o kterém se diskutuje, ačkoliv nic pevného zatím ohledně těchto plánů potvrzeno nebylo.

Bloys během srazu asociace televizních kritiků promluvil o dvojici autorů D.B. Weiss a David Benioff: "Mají naprosto jasnou představu o počtu sérií, které chtějí udělat. Kdyby bylo po mém, bral bych klidně dalších deset sérií. Jsou to ale oni, kdo mají v této věci hlavní slovo a oni vědí nejlépe, co je pro tuto show nejlepší."

Hra o trůny obdržela 23 nominací na Emmy, které se budou předávat 18. září.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY