Avengers: Infinity War bude jen jedna

Vydáno: 30.07.2016 14:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Disney oznámil, že původně do dvou částí rozdělené marvelovky Avengers: Infinity War - Part I a Avengers: Infinity War - Part II budou nyní dva samostatné filmy. Datum jejich premiéry se nemění.
Fotografie z filmu Avengers / The AvengersDisney vydal v pátek odpoledne prohlášení ohledně změn týkajících se jejich nadcházejících marvelovských premiér.  To, co bylo dříve známé jako "Avengers: Infinity War - Part I", se nyní mění jen na Avengers: Infinity War a to, co bylo známé jako "Avengers: Infinity War - Part II", se nyní zatím jmenuje Untitled Avengers Movie. Už v květnu režisér Joe Russo v rozhovoru řekl: "Půjde o dva velmi rozdílné filmy." Premiéry obou titulů se ale nemění. Avengers: Infinity War dorazí do kin 3. května 2018. Untitled Avengers Movie pak 2. května 2019.

Zatímco v Avengers: Infinity War by se superhrdinové měli postavit Thanosovi, kterého by měl hrát Josh Brolin a podle zvěstí (na IMDb) by v něm měli být Chris Hemsworth (Thor), Chris Pratt (Star Lord) a Samuel L. Jackson (Nick Fury), zápletka druhého titulu je zatím neznámá. A není ani známo, zda se v něm vrátí tradiční superhrdinové Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Hulk (Mark Ruffalo) a Hawkeye (Jeremy Renner). Více o tom jsme psali zde.

 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY