Válečné drama Hacksaw Ridge se představuje v prvním traileru

Vydáno: 29.07.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Válečné drama režiséra Mela Gibsona Hacksaw Ridge se představuje v prvním traileru. Andrew Garfield zde představuje pacifistu Desmonda T. Dosse, který se stal nečekaným hrdinou.
Mel Gibson se po deseti letech vrátil k režii ve válečném dramatu Hacksaw Ridge, o němž se už nyní spekuluje jako o možném kandidátovi na nějakého Oscara. Oficiální synopse k filmu: "Andrew Garfield se představí v roli vojenského medika a odpůrce vojenské služby Desmonda T. Dosse, nečekaného hrdiny, který se v brutální bitvě postaral o záchranu 75 mužů bez jediného výstřelu ze zbraně. Dossův heroický čin z něj udělal hrdinu v očích spolubojovníků a následně se stal prvním odpůrcem zbraní a pacifistou, který kdy získal od Kongresu Medaili cti.(Bioscop)

Do hlavní role Gibson obsadil Andrewa Garfielda. V těch vedlejších se objeví například Vince VaughnSam WorthingtonLuke Bracey nebo Teresa Palmer. Za scénářem stojí Randall Wallace a Robert Schenkkan. Jde o Gibsonův pátý režijní počin. Gibson je držitelem Oscara za režii historického dobrodružného spektáklu Statečné srdce, k němuž napsal scénář právě Wallace. Hacksaw Ridge bude mít premiéru na prestižním filmovém festivalu v Benátkách příští měsíc. V kinech ho uvidíme od 3. listopadu 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Hacksaw Ridge




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY