Okja: monster film od Netflixu na prvních fotografiích

Vydáno: 07.08.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Režisér Bong Joon-Ho má pro své fanoušky po dlouhé době překvapení, které zamíří již příští rok na Netflix. To se jmenuje Okja a už jen kvůli hromadě hvězd, jež v něm společně účinkují, je dost slibné.
Nejvíce pozornosti se korejskému režiséru Joon-ho Bongovi dostalo asi před čtyřmi roky, kdy natočil svůj debut v Americe, na jehož tvorbě se spolupodílela i Česká republika. Jednalo se o sci-fi drama Ledová archa v hlavní roli s Chrisem Evansem. Nyní připravuje svůj další, žánrově vyhraněný snímek Okja, který plánuje na rok 2017, kdy bude mít premiéru na Netflixu. Tím se tak Bong vyhne problémům, které měl minule se studiem The Weinstein Company, jež ho nutilo film upravovat, aby vyhovoval před vpuštěním do kin jeho představám.

Scénář k jeho novince napsal Jon Ronson, autor komediálního Franka, a sleduje v něm malou holčičku (Ahn Seo-Hyun), která bojuje proti nadnárodní společnosti, aby zachránila svého mazlíčka - obří prasátko. Na první fotce z nyní probíhajícího natáčení v New Yorku můžete vidět Tildu Swinton a Giancarla Esposita jako Nancy Mirando a Franka Dawsona, u Swinton však zatím můžeme vidět pouze jednu z jejích postav, jelikož v Okje hraje dvojčata. Nadupané obsazení pak ale doplňují ještě třeba herci jako Jake GyllenhaalLily CollinsPaul DanoKelly Macdonald s Shirley Henderson, obě z Harryho Pottera, nebo také Steven Yeun, známý jako Glenn ze seriálu Živí mrtví.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY