Carrie Coon bude posilou pro Fargo

Vydáno: 12.07.2016 15:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Carrie Coon (Zmizelá) si zahraje ve třetí sérii divácky úspěšného seriálu Fargo. Coon naváže na Allison Tolman z první a Patricka Wilsona z druhé série a obleče si uniformu.
Carrie Coon ve filmu Zmizelá / Gone GirlJakoby nestačilo, že ve třetí sérii televizního Farga získal Ewan McGregor dvojroli bratrů Stussyových, nyní do něj míří herečka z Pozůstalých a Zmizelé Carrie Coon. Ve zprávě TV line se uvádí, že "Coon bude hrát postavu jménem Gloria Burgle. Gloria je policejní velitelku Eden Valley. Gloria je rozvedená matka, která má problémy se světem okolo ní. Její postava je popsána jako praktická žena, která vezme hasící přístroj, když chytne slanina, zatímco ostatní panikaří.

Třetí série Farga od Noaha Hawleye se bude odehrávat po událostech z první série, takže půjde o ještě současnější dobu než v předešlých dvou sériích. Coon a McGregor jsou zatím jediní dva obsazení herci třetí série. Ta se začne natáčet tento rok a premiéru by měla mít rok příští. Coon momentálně dokončila třetí a finální sérii Pozůstalých, která bude k vidění od ledna 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY