V novince Woodyho Allena bude Justin Timberlake

Vydáno: 09.07.2016 17:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Poslední, zatím bezejmenný film Woodyho Allena nabírá další hvězdy do obsazení. Nejnovějšími přírůstky jsou po Kate Winslet Justin Timberlake a Juno Temple. Natáčet chce Allen začít už na podzim.
Jesse Eisenberg, Kristen Stewart ve filmu  / Café SocietyWoody Allen je blázen. Woody Allen si prostě nedá pokoj. Jinak se nedá vyjádřit jeho klasický roční rituál natáčení a uveřejňování svých nových filmů. Jeho poslední hotový film Café Society bude dnes večer ukončovat MFF v Karlových Varech, aby pak mohl v září jít do kin. Allen už má ale nyní starosti se svým dalším projektem: Untitled Woody Allen Project. Jak je u něj zvykem, zatím nemá jeho nový kousek ani název, ani není známa jeho zápletka. Ví se jen, že má jít o dobové drama zasazené do 50. let v New Yorku. Zato už se zná několik jeho herců. 

Do jeho novinky už byli obsazeni Kate Winslet a James Belushi. Nyní se k nim přidávají Justin Timberlake a Juno Temple. Timberlake jako zpěvák získal devět Grammy. U všech čtyř půjde o první spolupráci se slavným režisérem. Allen začne svůj nový, už 48. film natáčet na podzim v New Yorku. Premiéru bude mít brzy také jeho šestidilná minisérie natočená pro Amazon, kde hraje s Miley Cyrus a Elaine May.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY