Známe datum premiéry nové Tomb Raider

Vydáno: 09.07.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nová filmová verze počítačové hry Tomb Raider v režii Roara Uthauga s Alicií Vikander v hlavní roli neohrožené a inteligentní anglické archeoložky dostala oficiální datum premiéry.
Lara CroftV dubnu jsme informovali, že novou Larou Croft v rebootu Tomb Raider bude Alicia Vikander. Režírovat ji bude Roar Uthaug. Půjde o "origin story" o mladé a teprve začínající Laře, vydávající se na své první dobrodružství. Film bude mít podobnou zápletku jako videohra z roku 2013. Warneři spolu s MGM nyní prozradili datum premiéry. Tomb Raider dorazí do kin 16. března 2018.

Březen 2018 už je nyní nabitý premiérami chystaných trháků. Ve stejném měsíci jako nová Tomb Raider by měl do kin dorazit i nový žraločí kousek Meg, nová zatím neznámá marvelovka, sequel Raubíře RalfaReady Player One. Co se týče videoherní franšízy, tak té se ve světě prodalo více jak 35 milionů a podnítila vznik dvou vlažně přijatých hollywoodských filmů s Angelinou Jolie. Podaří se nové Laře Croft prolomit prokletí videoherních adaptací?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY