Ash vs Evil Dead se vrací v teaseru druhé série

Vydáno: 07.07.2016 15:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Na podzim se vrací druhá série úspěšného televizního seriálu od Starz Ash vs Evil Dead s Brucem Campbellem v roli démonobijce s motorovou pilou a brokovnicí. Připravte se na další porci krvavého nářezu.
Ash vs Evil Dead, televizní sequel Raimiho filmové trilogie o Smrtelném zlu, se vrací ve své druhé sérii. Z oficiální synopse druhé série: "Ash se vrací do svého rodného Elk Grove. Zde se konfrontuje s Ruby. Bývalí nepřátelé se nyní musí spojit, protože z Elk Grove se stává semeniště zla. V obsazení se vrací Bruce Campbell v titulní roli a Lucy Lawless jako Ruby, která nyní vlastní necronomicon. Vrací se i Ashův kumpán Pablo (Ray Santiago), který se musí vyrovnat s traumatem z konce první série a Kelly (Dana DeLorenzo), která po smrti rodičů plánuje vlastní pomstu proti Smrtelnému zlu."

Nováčky v druhé sérii budou Lee Majors jako Ashův otec, Ted Raimi jako jeho starý kamarád z dětství a Michelle Hurd jako Ashová školní láska. Na televizní obrazovky se Ash vs Evil Dead z produkce Starz vrací v říjnu 2016.

Teaser zhlédněte níže.

Teaser druhé série seriálu Ash vs Evil Dead




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY