Justice League přidává Juliana Jonese v neznámé roli

Vydáno: 06.07.2016 17:45 - | foto: facebook tvůrce

Snímek Justice League se začal konečně natáčet, ale obsazení ještě evidentně není kompletní, jelikož se do něj dnes přidal velšský herec Julian Lewis Jones z 30 minut po půlnoci.
Wallpaper filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnostiPřestože film navazující na letošního Batmana v Supermana: Úsvit spravedlnosti s názvem Justice League se již začal natáčet v britském hlavním městě Londýně. Režisér Zack Snyder však už do tak hvězdami nabitého obsazení doplnil další jméno. Možná ne tak zvučné jako jeho kolegů, ale rozhodně se jedná o herce, kterého jste v nějakém z filmů již zahlédli. Velšan Julian Lewis Jones si zahrál například ve válečném 30 minut po půlnoci nebo Invictus: Neporažený a tento týden se přidal v neznámé roli k superhrdinskému snímku chystanému na následující rok.

Zatímco o tom, koho ztvární, nevíme nic, o dalších hercích máme již více než tušení. Znovu můžeme samozřejmě počítat s hlavními aktéry Benem Affleckem jako Batmanem a Henrym Cavillem jako Supermanem. Doplní je Wonder Woman Gal Gadot, a další tři důležití super hrdinové - Aquaman Jasona Momoy, The Flash Ezry Millera a v neposlední řadě Ray Fisher v roli Cyborga. Bojovat budou společně proti zlodušskému Jimu Gordonovi, kterého si zahraje oscarový J. K. Simmons a obsazení pak ještě doplňují Willem Dafoe, který nyní přiletěl na návštěvu do Karlových Varů, a Kristofer Hivju z Hry o trůny.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY