Pixar končí se sequely, soustředit se bude na nové náměty

Vydáno: 06.07.2016 15:30 - | foto: Falcon

Přes úspěch současného sequelu k milovanému Hledá se Nemo nezůstane animovaná společnost Pixar u pokračováních na dlouho, tvůrčí skupina se rozhodla dát šanci hlavně zbrusu novým příběhům.
Fotografie z filmu Auta 2 / Cars 2I přestože se společnosti Pixar nejnovější sequel Hledá se Dory, který nás po třinácti letech vrátil do podmořského světa, celkem povedl, což byla nucena uznat většina kritiků. A přestože si vydělává momentálně v kinech slušné sumy, chce se Pixar na delší dobu od podobných pokračování odklonit. V plánu má samozřejmě dokončit další díly ke svým klasikám, které již oznámil, ale hlavní pro ně v následujících letech bude originální tvorba na nové náměty a ne návraty do světů jiných příběhů.

Rozhodně stále můžeme počítat s třetím dílem ze série Auta, který do kin přijde příští rok. Ale vrátit by se ještě měl na plátna jak Toy Story - Příběh hraček, jehož sequelů už bylo nespočet a svého prvního pokračování by se konečně měli dočkat super hrdinové Úžasňákovi. Po nich bychom se ale od roku 2019 měli dočkat hlavně nových animovaných snímků, které budou v nové tvorbě převažovat. Rozhodně tedy nečekejte nové díly ke kouskům, jako je Vzhůru do oblak či loňské V hlavě, dočkáte se však slibných novinek jako třeba Coco s jihoamerickou tématikou...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY