Druhý díl animáku Raubíř Ralf uvidíme v roce 2018

Vydáno: 02.07.2016 18:00 - Václav Limberk | foto: Falcon

Pokračování úspěšného animáku od Disneyho Raubíř Ralf z roku 2012 dorazí do kin v roce 2018. Raubíř Ralf se tentokrát přesune ze světa arkádových videoher do virtuální reality.
Druhý díl úspěšného animáku Raubíř Ralf přeci jen bude, a to za dva roky. Pracovní název dvojky je zatím Untitled Wreck-It Ralph Sequel a vrátit by se s ním měl jak režisér Rich Moore, tak i scenárista Phil Johnston, který si s Moorem střihne i spolurežii, a herci John C. Reilly jako Ralf a Sarah Silverman jako Vanellope. Ralf tentokrát vezme útokem internet. Svět Raubíře Ralfa se od arkádových her nyní přesouvá do virtuálního světa. Dvojka Raubíře Ralfa by pak do kin měla dorazit v březnu 2018.

Ještě připomeňme, že Rich Moore (jako jeden z režisérů) stojí za letošní veleúspěšnou Zootropolis: Město zvířat, která je letošním nejúspěšnějším animákem s tržbami přes jednu miliardu dolarů a druhým nejúspěšnějším animákem od Disneyho vůbec. Před ním je už pouze Ledové království. Koncem roku pak chystá Disney premiéru nového animáku Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa.

Na první oficiální foto k chystanému sequelu Raubíře Ralfa se podívejte do galerie nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY