Scarlett Johansson je nejlépe vydělávající herečkou všech dob

Vydáno: 01.07.2016 14:45 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Scarlett Johansson se nyní stala nejlépe vydělávající herečkou všech dob. Johansson v tomto žebříčku předstihla Cameron Diaz díky své účasti v poslední marvelovce Captain America: Občanská válka.
Scarlett Johansson ve filmu Avengers / The AvengersAmerická herečka Scarlett Johansson se v žebříčku tržeb podle portálu Box Ofice Mojo stala nejlépe vydělávající ženskou herečkou s celkovou sumou 3,3 miliardy dolarů. Johansson předstihla Cameron Diaz díky poslední marvelovce Captain America: Občanská válka, která po celém světě zatím utržila zhruba 1,1 miliardy. Johansson nyní patří celkově desáté místo v žebříčku nejlépe vydělávajících herců, přičemž všech devět lidí před ní jsou muži. Žebříčku vévodí Harrison Ford, jehož filmy celkově vydělaly téměř pět miliard, čemuž výrazně napomohla jeho účast v posledním díle Star Wars Star Wars: Síla se probouzí, který celosvětově vydělal přes dvě miliardy.

Zmíněné Cameron Diaz nyní patří osmnácté místo s částkou něco málo přes tři miliardy. Johansson navíc čekají další dvě marvelovky, Avengers: Infinity War - Part I a Avengers: Infinity War - Part II, které ji mohou posunout ještě výše. Johansson by tak v budoucnu mohla atakovat i čtvrté místo, kde je Tom Hanks s částkou 4,3 miliardy. Třetí mezi ženami je Helena Bonham Carter, které výrazně pomohla její herecká přítomnost v Harry Potterovi a Burtonově Alence v říši divů. V Top 50 najdeme ještě herečky jako Cate BlanchettJulia RobertsElizabeth Banks nebo Emma Watson.

Na Top 50 žebříček nejlépe vydělávajících herců a hereček všech dob se podívejte zde.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY