Ansel Engort se uchází o roli v Dungeons and Dragons

Vydáno: 28.06.2016 19:36 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ansel Engort vyjednává o roli v chystané filmové adaptaci fantasy Dungeons and Dragons, na níž vlastní práva studio Warner Bros. Natočit by ji měl režisér Husí kůže Rob Letterman.
Ansel Elgort ve filmu Rezistence / InsurgentPoté, co Ansel Elgort nezískal roli v chystaném spin-off Star Wars o mladém Hanu Solovi, má mladý herec nyní šanci získat roli v jiném potenciálním lukrativním projektu. Elgort nyní vyjednává s vlastníkem práv na Dungeons and Dragons, studiem Warner Bros. To samo ukončilo táhlé právní bitvy o filmová práva na tuto franšízu s hračkářskou firmou Hasbro a s režisérem Courtneym Solomonem, který jako první převedl Dračí doupě do filmové verze, která propadla komerčně i kriticky. Warneří počítají s tím, že režie se ujme Rob Letterman podle scénáře Davida Johnsona, který se naposledy podílel na scénáří V zajetí démonů 2. Ten naznačil, že by Dungeons and Dragons měli mít "tón Strážců Galaxie v Tolkienovském univerzu". 

Ještě uveďme, že Dungeons & Dragons  je první hra na hrdiny vydaná v Americe v roce 1974, která je považována za počátek moderních (RPG) her na hrdiny. V Česku pak na počátku devadesátých let vzniklo takzvané Dračí Doupě, které bylo touto původní americkou hrou inspirováno. Jako perličku na závěr pak Collider zmiňuje, že o roli v chystané filmové verzi stojí i skalní fanda D&D Vin Diesel


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY