Roland Emmerich natočí sci-fi Moonfall

Vydáno: 26.06.2016 11:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Zatímco Roland Emmerich dokončil Den nezávislosti: Nový útok, který se právě hraje v kinech, oznámil mistr destrukce svůj příští projekt, kterým bude rovněž sci-fi s názvem Moonfall.
Liam Hemsworth, Jeff Goldblum ve filmu Den nezávislosti: Nový útok / Independence Day: ResurgencePoslední film Rolanda EmmericchaDen nezávislosti: Nový útok se právě hraje v kinech. Zatímco se spekulovalo, zda natočí třetí Den nezávislosti nebo reboot své vlastní Hvězdné brány, jeho dalším filmem bude jiný sci-fi projekt, který natočí pro Universal a který se bude jmenovat Moonfall. Mělo by jít o katastrofický příběh o skupině společenských vyvrhelů, kteří jsou povoláni, aby zachránili Zemi, když se Měsíc vychýlí ze své oběžné dráhy a hrozí kolizí s naší planetou.

Zápletkou to připomíná spíše Armageddon, ale prý by mělo jít o křížence vlastního Emmerichova 2012 a klasické sci-fi Blízká setkání třetího druhu. Na scénáři s Emmerichem spolupracoval Harald Kloser, který k jeho filmům často skládá hudbu a Spencer Cohen. Na podrobnosti o obsazení filmu, stejně jako na to, jak si povede jeho aktuální novinka, si ještě musíme počkat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY