Eli Roth natočí remake Přání smrti a horor s Jimem Carreym

Vydáno: 22.06.2016 12:15 - Václav Limberk | foto: Paramount Pictures

Eli Roth natočí remake klasického revenge thrilleru Přání smrti s Brucem Willisem v hlavní roli. Spolu s ním natočí horor podle komiksu Aleister Arcane s Jimem Carreym.
Eli RothEli Roth měl tento týden napilno. V USA měl premiéru dva roky starý horor Clown, na němž Roth pracoval jako výkonný producent a herec a nyní rozličné filmové servery informovaly hned o dvou jeho chystaných projektech, kde bude Roth působit jako režisér. O něco dříve se objevila zpráva, že Roth natočí remake klasického thrilleru o pomstě Přání smrti s Brucem Willisem v hlavní roli. A jen o den později bylo oznámeno, že Roth natočí horor podle komiksu Aleister Arcane Stevea Nilese, kde si hlavní roli zahraje Jim Carrey

Co se týče Přání smrti, tak to je i u nás velmi dobře známý film o Paulu Kerseym v nezapomenutelné kreaci Charlese Bronsona, kterému život změní znásilnění a vražda jak jeho ženy, tak i jeho dcery. Poté se Paul Kersey rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Jde o klasiku revenge thrillerového žánru, která vyprodukovala řadu čím dál více zbytečnějších sequelů. Remake, který Roth natočí pro MGM a Paramount, bude jeho debutovým velkým studiovým projektem.

V případě druhého projektu bude Jim Carrey hrát moderátora půlnoční hororové show, který se kvůli pomstě vrátí ze záhrobí. Steve Niles, autor scénáře k filmu 30 dní dlouhá noc, napsal komiks Aleister Arcane v roce 2004.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY