Monsterfilm Okja od Netflixu nabírá obsazení

Vydáno: 19.06.2016 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Korejsko-americký snímek Okja nevzbuzuje zájem pouze opravdu slušným obsazením, které se nyní rozrůstá, ale i slibnou účastí režiséra Bong Joon-hoa, v jehož zvláštním filmu bude dívka zachraňovat své prasátko.
Giancarlo Esposito ve filmu Perníkový táta / Breaking BadInternetová stanice Netflix se po Beasts of No Nation pouští do dalšího poměrně "velkého" a očekávaného filmu s názvem Okja. Film nese korejské jméno jedné z postav, jelikož se jedná o koprodukční projekt mezi USA a Jižní Korejí. Ten režíruje Bong Joon-ho, kterého můžete znát například díky sci-fi Gwoemul a dramatu Ledová archa, s nimiž v zámoří prorazil. Jeho nové dobrodružství v Koreji sleduje dívku Miju (Ahn Seo-Hyun), která bojuje proti nadnárodní společnosti, jež unesla její "kamarádku." Není to ovšem klasická kamarádka, podle prvních informací se jedná o geneticky upravené prasátko Okja, které narůstá do obřích rozměrů.

Netflix do filmu zatím vložil rekordní sumu peněz, přes 50 milionů dolarů, a tak se rozhodně jedná o slibný kousek, čemuž nasvědčuje i obsazení, do něhož se tento týden přidal Giancarlo Esposito, proslavený svou rolí v seriálu Perníkový táta. Zajímavá novinka se také týká účasti Tildy Swinton, jejíž rolí budou dvojčata, což pro oscarovou herečku není žádná novinka, jelikož si podobnou dvojroli zahrála již v Ave, Caesar! bratří Coenových. Dále pak slibné obsazení utvářejí ještě Lily CollinsJake Gyllenhaal a Paul Dano doprovázeni Stevenem Yeunem z Živých mrtvých s Shirley Henderson (Ufňukaná Uršula z Harryho Pottera). Natáčení právě probíhá, a tak se snad brzy dočkáme fotek či dokonce traileru k tomuto zajímavému snímku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY