Jude Law jako The Young Pope v traileru minisérie HBO

Vydáno: 16.06.2016 18:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V koprodukční televizní minisérii The Young Pope hraje Jude Law prvního amerického papeže Pia XII.I bez problému kouřícího cigarety. Minisérii natočil režisér Velké nádhery Paolo Sorrentino.
Jude Law ve filmu  / The Young PopeV nové televizní minisérii The Young Pope Paola Sorrentina hraje Jude Law fiktivního, cigarety kouřícího prvního amerického papeže Pia XIII., narozeného jako Lenny Belard. The Young Pope je koprodukcí Itálie, Francie, Španělska a USA. Na jeho vzniku se podílely televizní stanice Sky, Canal+ a HBO. Diane Keaton hraje jeptišku. Jde o její první roli pro televizi stejně jako první televizní práci Sorrentina, který získal věhlas a Oscara za Velkou nádheru.

V oficiální synopsi od HBO se píše: "Od Paola Sorrentina, režiséra Velké nádhery, The Young Pope vypráví kontroverzní příběh začátků papeže Pia XIII. v papežském úřadu. V osmidílné minisérii hraje Jude Law Pia XIII., prvního amerického papeže. Diane Keaton hraje setru Mary, americkou jeptišku žijící ve Vatikánu. V obsazení jsou dále Silvio OrlandoScott ShepherdCécile de FranceJavier CámaraLudivine SagnierToni Bertorelli a James Cromwell.

Seriál The Young Pope bude mít televizní premiéru na podzim.

Trailer zhlédněte níže.

Teaser seriálu The Young Pope 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY