Stalloneův nový thriller našel režiséra

Vydáno: 14.06.2016 09:49 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sylvester Stallone si zahraje v zatím nepojmenovaném thrilleru, který natočí režisér kriminálky Pachuť pomsty Jim Mickle. Stallone si zde zahraje bývalého vězně chránícího rodinu svého zemřelého syna.
Sam Shepard, Don Johnson, Michael C. Hall ve filmu Pachuť pomsty / Cold in JulyV dubnu na CinemaConu ohlásil Sylvester Stallone, že si zahraje v thrilleru pro malé prosperující studio STX. Ač je zatím název thrilleru (původně jako Godforsaken) neznámý, jeho režisérem bude Jim Mickle, který před dvěma roky zaujal svým revenge thrillerem Pachuť pomsty. V novém Micklově mystery thrilleru si Stallone zahraje bývalého vězně, který se odcizil své rodině- především svému synovi, zatímco si odpykával svůj trest. V momentě, kdy se dozví o smrti svého syna, vydává se ze své dobrovolné izolace, aby se postaral o jeho rodinu. 

Scénář k tomuto nízkorozpočtovému malému filmu napsal Daniel Casey. Mickle nyní bude muset najít další herce, kteří doplní vedlejší role vedle hlavní hvězdy. Mickle má kromě toho další projekt v počátečním stádiu rozvoje - The Esperanza Fire, který by měl být o divokých požárech v Kalifornii před deseti lety. Stallone se momentálně účastní natáčení druhého dílu Strážců galaxie a jeho hlas bude ke slyšení v novém animáku Animal Crackers. Oba přijdou do kin až příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY