Ženské Dannyho parťačky našly zbytek týmu

Vydáno: 13.06.2016 10:18 - | foto: Warner Bros

Již delší dobu víme, že ženský spin-off Dannyho parťáků ukáže v hlavní roli Sandru Bullock. Minulý týden jsme informovali o účasti Cate Blanchett a pár dní poté se již celý ženský tým doplnil dalšími hvězdnými jmény.
Elizabeth Banks, Jennifer Lawrence ve filmu Hunger Games / The Hunger GamesZa jeden ze současně připravovaných nejočekávanějších titulů by se rozhodně dal považovat spin-off Dannyho parťáků, v němž projdou podobně jako v nových Krotitelech duchů postavy změnou pohlaví. Samozřejmě ne doslovně, ale původně mužská filmová záležitost, teď bude v roukou těch nejlepších hereček, což jí dává opět nový rozměr. Režírovat tento odvážný kousek bude Gary Ross (Hunger Games).

Na původní sérii navazuje film s pracovním názvem Ocean's Ocho postavou Sandry Bullock, která je sestrou Dannyho, George Clooneyeho. A i ta nemá daleko od podobných praktik jako její sourozenec. Tudíž má také plno kompliců, jejichž představitelky jsou podobně hvězdným obsazením jako starší mužská verze. Uvidíme například dvojnásobnou oscarovou vítězku Cate Blanchett, o čemž jsme informovali minulý týden, a momentálně se přidaly také další tři herečky. Jedná se o Helenu Bonham Carter (Alenka v říši divů), Mindy Kaling (seriál Kancl) a Elizabeth Banks, s níž už Ross spolupracoval na zmíněných Hunger Games. Zprvu se také objevovaly informace o účasti Jennifer Lawrence, ta však podle nových zpráv nebude mít na natáčení čas a tak projekt opustila.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY