Vražda v Orient Expresu: nastoupí i Angelina Jolie?

Vydáno: 11.06.2016 19:52 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hollywoodská herečka Angelina Jolie by se mohla připojit k obsazení chystaného remaku Vraždy v Orient expresu režiséra Kennetha Branagha. Branagh si sám zahraje titulní postavu geniálního detektiva Poirota.
Albert Finney ve filmu Vražda v Orient-Expressu / Murder on the Orient ExpressServer The Daily Mail přinesl jako první zprávu, že se hollywoodská hvězda Angelina Jolie účastní diskusí o roli v remakeu Vraždy v Orient-Expressu podle klasické předlohy Agathy Christie, který pro Fox natočí režisér poslední verze Popelky Kenneth Branagh. Jolie by ztvárnila roli, kterou v Lumetově verzi hrála Lauren Bacall. Jak známo, Branagh by si kromě režie zahrál i titulní postavu geniálního belgického detektiva Hercula Poirota, kterého ve filmové verzi ztvárnil Albert Finney

V centru Lumetovy filmové verze z roku 1974 je vražda bohatého magnáta, která se stane během jízdy slavného Orient Expresu a kterou Poirot na palubě vlaku vyšetřuje s pasažéry, kteří jsou všichni potencionálními podezřelými. V rolích aktérů příběhu se objevila celá řada slavných herců, kromě výše zmíněných zde hrali také Sean ConneryMichael YorkJacqueline BissetAnthony Perkins a Ingrid Bergman, která za svůj výkon získala Oscara za vedlejší roli. Film samotný získal šest oscarových nominací a měl i slušný komerční úspěch. 

Scénář k nové verzi Murder on the Orient Express píše Michael Green a produkovat ji spolu s Branaghem budou Ridley ScottSimon Kinberg a Mark Gordon. Natáčení by mělo začít v Londýně v listopadu a produkce by se měla přesunout na část natáčení také na Maltu. Datum americké premiéry pak Fox stanovil na 22. listopad 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY