Kate Winslet a Idris Elba přežijí společně pád letadla

Vydáno: 11.06.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Adaptace příběhu o lásce a přežití podle knihy Hora mezi námi před sebou zprvu měla samé problémy, ale nakonec se ji snad povede v čas přivést na plátna, čemuž nasvědčuje obsazení hlavního dua.
Idris Elba ve filmu  / No Good DeedPodle prvních plánů měla adaptace románu Hora mezi námi vypadat poměrně odlišně, ale ne všechno vždy vyjde. Kompletně se změnilo obsazení titulních postav, které měli původně ztvárnit Rosamund Pike a Charlie Hunnam, ale nadále naštěstí u produkce zůstal izraelský režisér Hany Abu-Assad, jehož před třemi lety proslavil romantický thriller Omar. Ten bude točit podle scénáře Chrise Weitze vycházejícího ze zmíněné knihy.

Příběh vypráví o duu, které se potkalo na letišti a v nouzi si pronajalo charterový let, aby se dostalo přes sněhovou bouři domů. Nad lesy Colorada však jejich letadlo havaruje, umírá pilot, ale oni oba přežili. Teď se však Ashley a Ben musí dostat z mrazivé divočiny...

Již před nějakou dobou bylo oznámeno, že lékaře Bena si zahraje Idris Elba (Beasts of No Nation) a momentálně byla konečně nalezena i jeho kolegyně. Toto místo vyplní světoznámá herečka Kate Winslet a natáčet by se v Britské Kolumbii mělo již od letošního prosince.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY