Série Transformers ulovila Anthonyho Hopkinse

Vydáno: 07.06.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Po posledních dvou dílech slavné akční série Transformers, které sklidily notnou dávku kritiky oproti svým předchůdcům, potřebují chystaní Transformers: Poslední rytíř vzpruhu, která se nabízí v podobě obsazení sira Anthonyho Hopkinse.
Fotografie z filmu Transformers: Zánik / Transformers: Age of ExtinctionS kritiky to sci-fi série, kterou již od jejích počátků režíruje akční nadšenec Michael Bay, neměla úplně jednoduché. V hodnocení jdou dolů s každým novým dílem a poslední, dva roky staré pokračování Transformers: Zánik, již někteří kritici i fanoušci přímo rozcupovali. Bay se tedy nyní zajisté bude pokoušet o nápravu své reputace u této franšízy, jelikož s ní do budoucna rozhodně nemíní končit. Kromě zmíněných Transformers: Poslední rytíř je totiž v plánu také šestý díl na rok 2018 a také několik spin-offů.

Nově chystaný díl by se ale mohl vykoupit alespoň po herecké stránce. Kromě návratů herců, jako jsou Mark Wahlberg, dabující Peter Cullen a Josh Duhamel, uvidíme i nové tváře, jako jsou Isabela Moner nebo Jean Dujardin. A rozhodně nejzajímavějším a nejslibnějším jménem tu je herecká legenda z Mlčení jehňátek Anthony Hopkins. Ten se do dílu přidává v neznámé roli a můžeme doufat, že snímek podrží alespoň na nějaké úrovni. Natáčení momentálně probíhá na Kubě a v americkém Detroitu, s plánovanou premiéru na 23. června příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY