Ladíme 3 ztratilo Elizabeth Banks jako režisérku

Vydáno: 08.06.2016 09:46 - | foto: facebook tvůrce

Druhý díl komedie Ladíme 2 se stal pro Universal "černým koněm", když minulý rok porazil veškerou konkurenci v návštěvnosti diváků. Nyní ho tedy čekají změny jako přesun premiéry na Vánoce, ale i změna režisérky.
Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Anna Kendrick, Brittany Snow, Alexis Knapp ve filmu Ladíme 2 / Již minulý týden čekaly připravovaný třetí sequel hudební komedie Ladíme velké změny. Studio Universal totiž přesunulo jeho premiéru z léta 2017 na mnohem lukrativnější a prestižnější datum, Vánoce 2017. Tím ukázalo, že na film producenti stále sází a ani není divu, vzhledem k tomu, že se druhý díl dokonce probojoval hned první týden na vrchol Box Office s tržbami, které několikanásobně překonaly jeho rozpočet.

Druhou změnu ohlásil o víkendu server Variety, a tato nebyla pro všechny fanoušky úplně pozitvní. Ladíme 3 původně měla po poměrně úspěšném debutu opět režírovat herečka Elizabeth Banks. Ta ale v sobotu skrze Twitter prozradila, že se pokračování bude účastnit pouze jako členka produkčního týmu a představitelka postavy Gail. V natáčení ji dost možná překáží práce na Power Rangers a nových Charlieho andílků, i tak bude zajímavé vidět, koho studio uloví na tento post.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY