Animovaný muzikál z buše Larrikins povedou Watts a Jackman

Vydáno: 05.06.2016 18:27 - | foto: facebook tvůrce

Dlouho připravovaný titul od DreamWorks, Larrikins, zaměřený na australská zvířata konečně kromě režiséra prozradil i nějaká další jména. A to své opravdu hvězdné obsazení.
Naomi Watts ve filmu  / While We're YoungJedna z nejúspěšnějších společností soustředících se na tvorbu animovaných filmů, DreamWorks, má již nějakou dobu rozpracovaný projekt Larrikins, který se na nějakou dobu pozastavil. Věci se s tímto animákem opět daly do pohybu a včera byla potvrzena řada hvězdných jmen. Půjde o komediání muzikál režírovaný hudebním géniem Timem Minchinem, u nějž se bude jednat o celovečerní debut. Přestože jméno snímku odkazuje na australský slangový výraz pro "mladé uličníky", jsou hlavními postavami zvířata typická pro místní buše.

Zaujmout však dokážou Larrikins i hlasy, které jim v originálním změní propůjčí plejáda hollywoodských herců. Kromě Britky Naomi Watts bude i většina postav namluvena rodilými Australany velké herecké kapacity jako Hugh JackmanMargot RobbieJacki Weaver či Ben Mendelsohn z Temný rytíř povstal a Rose Byrne z komedie Sousedi.

V Česku budou mít animovaní Larrikins premiéru 15. února 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY