Ladíme 3 bude až na Vánoce 2017

Vydáno: 02.06.2016 07:08 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Třetí díl úspěšné hudební série Ladíme posunulo své datum premiéry na vánoční čas 2017. Vrátí se s ní režisérka Elizabeth Banks i herecké trio Anna Kendrick, Rebel Wilson a Brittany Snow.
Elizabeth Banks, Hailee Steinfeld při natáčení filmu Ladíme 2 / Tak se nám hudební série Ladíme složená zatím ze dvou dílů (Ladíme! a Ladíme 2) začíná měnit ve standardní záležitost, kdy se každé dva roky tato série rozroste o další pokračování, alespoň do doby, dokud na ni budou chodit diváci. Důvodem ke vzniku třetího dílu byl bezesporu nečekaný komerční úspěch dvojky, která minulý rok doma vydělala 184 mil., což je oproti jejímu malému rozpočtu (29 mil.) rozhodně úctyhodný výkon. Universal se nyní rozhodl, že premiéru Ladíme 3 posune z léta na zimu 2017. Na místo původního data premiéry (21. července 2017) nastoupí Girl Trip režiséra Malcolma D. Lee

Ladíme 3 dostane prestižní předvánoční datum (22. prosince 2017). Konkurenci bude mít v podobě filmů The Croods 2 a Star Wars: Episode VIII, která otvírá jen o týden dříve. Na režijní stoličku se vrátí režisérka druhého dílu Elizabeth Banks. Do hlavních rolí jsou zatím potvrzeny Anna KendrickRebel WilsonHailee Steinfeld a Brittany Snow

Můžete se tedy přichystat na vánoční verzi "Ladíme" a nebo, jak to vyjádřilo studio Universal svým reklamním mottem: "Get ready to have a Merry Pitchmas". 

Update: Elizabeth Banks nebude režírovat třetí díl filmu Ladíme z důvodu rodičovských povinností. Důvodem jejího rozhodnutí bylo právě přesunutí data premiéry z léta na zimu 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Ladíme 3 (Anonym, 21.11.2017 21:42) Reagovat

    Chtela bych se zeptat kdy bude vysilana premiera v kine Brno Olympia? Děkuji

  • Ladíme 3 (Anonym, 21.11.2017 21:43) Reagovat

    Chtela bych se zeptat kdy se bude vysilat premiera v kine Brno Olympia? Dekuji

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY