Spin-off Star Wars čekají náročné přetáčky

Vydáno: 01.06.2016 13:00 - Václav Limberk | foto: Falcon

Spin-off Star Wars, který jde do kin v prosinci pod názvem Rogue One: Star Wars Story, čekají náročné letní přetáčky. Režisér Gareth Edwards tak bude mít v létě plné ruce práce.
Donnie Yen ve filmu Rogue One: A Star Wars Story / Rogue One: A Star Wars StoryDva měsíce po uveřejnění prvního traileru spin-offu Star Wars Rogue One: Star Wars Story, který vzbudil všeobecné nadšení i očekávání, že by mohl trumfnout i poslední díl série Star Wars: Síla se probouzí, přichází studená sprcha v podobě zprávy, že "šéfové ze studia Disney nebyli spokojeni s první podobou filmu Garetha Edwardse. Tito šéfové nyní nařídili rozsáhlé přetáčky, které proběhnou v červenci."

Zprávu jako první přinesl internetový server Page Six. Tuto zprávu nyní potvrdili také Deadline a Heat Vision. Jsou naplánovány čtyřtýdenní přetáčky. Vedoucím studia Disney se nelíbilo "Edwardovo vyznění (tón)" a přejí si, aby "byla prosvětlena nálada" (filmu). Jejich zdroj uvedl: "Tento krok se udál poté, co si představenstvo studia nechalo promítnout první verzi (filmu) a jeho nálada se jim zdála mimo tón, který by měly klasické Star Wars mít. Cílem úprav bude tento tón prosvětlit, vrátit do příběhu znovu trochu lehkovážnosti a legrace."

Disney mimo jiné dále uvedl, že má "obrovskou zodpovědnost za pokračování franšízy, jejíž poslední díl ("Síla se probouzí") nastavil laťku extrémně vysoko a chce, aby byl jejich film co nejlepší"

Oficiální datum premiéry Rogue One: A Star Wars Story zatím zůstává stejné, tj. u nás je to 15. prosinec 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Disney Killed Star Wars (Patricius, 01.06.2016 14:36) Reagovat

    Disney mimo jiné dále uvedl, že má "obrovskou zodpovědnost za pokračování franšízy, jejíž poslední díl ("Síla se probouzí") nastavil laťku extrémně vysoko a chce, aby byl jejich film co nejlepší"..............

    no tak tady jsem dobře zasmál, epizoda VII je nejhorší díl a celý výsměch Star Wars universu. Ať se jde Disney bodnout a točí dál své pohádky pro děcka.

  • nejsem nadšený no (Mikš, 01.06.2016 20:11) Reagovat

    Předem s mým předchůdcem níže se absolutně neztotožňuji, SW 7 považuji za stejně geniální počin jako SW 4, a rozhodně milionkrát lepší než SW 1-3, ale k tématu, je to smutná zpráva, protože lidé od židle nikdy nerozumí lidem za kamerou, bohužel si myslím, že to je negativní správa a právě nadšení vzniklo díky tónu, který v nás vyvolal trailer. Snad nemluvili až tak moc a jde jen o nějaké konkrétní scény, kde se něco podělalo logicky a nebo to bylo až příliš kruté. please please pertty please

    • Re: nejsem nadšený no (Anonym, 01.06.2016 20:13) Reagovat

      pardon, příspěvek výše.....správa=zpráva

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY