Druhý Kingsman doplňuje obsazení Jeffem Bridgesem

Vydáno: 31.05.2016 11:15 - | foto: facebook tvůrce

S blížícím se startem natáčení filmu Kingsman: The Golden Circle nabízí toto pokračování velmi slibné obsazení, které ještě na poslední chvíli doplňuje velká hvězdná posila.
Colin Firth, Taron Egerton ve filmu Kingsman: Tajná služba / Kingsman: The Secret ServiceKdejaký režisér by mohl svému kolegovi Matthewu Vaughnovi závidět obsazení, které se mu povedlo seskupit pro sequel Kingsman: The Golden Circle, chystaný na červen roku 2017. V tom se samozřejmě vrací Eggsy, nyní již agent Kingsmanů, kterého ztvárnil mladý objev Taron Egerton. Po jeho boku se znovu objeví i technický specialista Mark Strong a mnoho diváků stále spekuluje o návratu zabitého Colina Firtha. Tyto teorie podporuje přiléváním do ohně i studio, jež zveřejnilo plakát naznačující Firthův návrat.

Přírůstky do této franšízy se stalo pro druhý díl několik hereckých kapacit. V hlavních rolích uvidíme oscarové vítězky, Julianne Moore a Halle Berry, jako ústřední zlodušku a hrdinku. Obsazeni však byli například i Channing Tatum a britský zpěvák Elton John. Na poslední chvíli se nyní ještě rozrostl ansámbl o další zvučné jméno Jeffa Bridgese, jenž si zahraje neznámnou roli. Pravděpodobně však bude situován na straně dobra, rozhodně se ale jedná o další skvěle obsazenou roli.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY