Jake Gyllenhaal a Denis Villenevue chystají další film

Vydáno: 28.05.2016 11:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jake Gyllenhaal bude znovu hrát pod režijním vedením Denise Villeneuvea v adaptaci knihy Jo Nesboho The Son. Oba spolu předtím spolupracovali na psychothrilleru Nepřítel a thrilleru Zmizení.
Jake Gyllenhaal ve filmu Nepřítel / EnemyPo spolupráci na filmech Zmizení a Nepřítel budou herec Jake Gyllenhaal a režisér Denis Villeneuve spolupracovat i potřetí. Tentokrát půjde o adaptaci kriminální knihy spisovatele Jo Nesbøho, která se jmenuje The Son. V této knize je hlavní hrdina Sonny Lofthus odsouzen za mříže poté, co se po sebevraždě jeho otce zhroutí jeho kariéra nadějného wrestlera. Po dvanácti letech za mřížemi se ale dozvídá pravdu o smrti svého otce a uteče z vězení. Vydává se pronásledovat muže zodpovědné za tátovu smrt. 

Gyllenhaal bude kromě hlavní role znovu i produkovat (jako producent debutoval Slídilem) skrze svoji produkční skupinu Nine Stories spolu s Bold Films. Villeneuve ale nejdříve začne natáčet ostře sledovaný Untitled Blade Runner Project. Tento rok bude mít premiéru jeho nový snímek, sci-fi Story of Your Life. Gyllenhaala naproti tomu uvidíme v thrilleru Nocturnal Animals, dramatu o bostonském bombovém útoku Stronger a ve sci-fi dramatu Okja.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY