Robert Rodriguez našel svou Alitu do mangy Battle Angel

Vydáno: 01.06.2016 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Původně adaptoval mangu Alita: Battle Angel Jameson Cameron, ten ale nakonec předal režii Robertu Rodriguezovi a tomu se konečně podařilo najít hlavní představitelku - Rosu Salazar.
Zprvu připravoval produkci japonské mangy Alita: Battle Angel režisér James Cameron stojící za velkofilmy jako je Titanic či Terminátor, ten měl bohužel příliš práce s Avatarskou franšízou, a tak adaptaci předal mladšímu kolegovi Robertu Rodriguezovi (Sin City - Město hříchu). Trojnásobný vítěz Oscara Cameron však stále stojí za scénářem napsaným podle předloha od Yukita Kishira a snímek i produkuje.

Složité však bylo i hledání hlavní postavy, minulý měsíc se už do posledního výběrového kola dostaly tři zbylé herečky z castingových kol, jimiž byly Maika Monroe z Neutečeš, zpěvačka a disneyovská hvězda Zendaya spolu s Rosou Salazar z druhého dílu Labyrintu: Zkoušky ohněm. A právě poslední jmenovaná se nakonec dostala do role Ality, kyborga v 26. století se ztrátou paměti a obrovským talentem pro bojová umění, který nakonec využívá pro honbu kriminálníků.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY