TV téma: HBO představuje podzimní seriálovou nabídku

Vydáno: 28.05.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Televizní gigant HBO představuje podzimní seriálovou nabídku, ve které najdete mimo jiné i napjatě očekávaný seriál Westworld podle knihy Michaela Crichtona s Anthonym Hopkinsem v hlavní roli.
HBO uveřejnila plán podzimní seriálové nabídky, ve které najdeme dlouho a napjatě očekávaný Westworld podle knihy Michaela Crichtona s Anthonym Hopkinsem v hlavní roli. Dále zde najdeme původní český dramatický seriál Pustina a komediální seriály Divorce se Sarah Jessicou ParkerInsecure a High Maintenance

Westworld

Anthony Hopkins ve filmu  / WestworldDlouho a napjatě vyhlížený projekt Westworld se konečně letos objeví v premiéře na HBO. Jde o televizní verzi klasického sci-fi filmu Západní svět režiséra Michaela Crichtona, který ho natočil podle vlastní předlohy. "Desetidílný Westworld složený z hodinových epizod je temnou odyseou, která nás zavede do počátku umělého vědomí a evoluce hříchu. Představí nám svět, ve kterém lze splnit každou lidskou touhu, ušlechtilou i zvrhlou." (HBO) Vedle Anthonyho Hopkinse uvidíme Evan Rachel WoodEda HarriseJamese Marsdena nebo Thandie Newton. Pro HBO tuto sérii vytvořili mladší bratr Christophera Nolana Jonathan Nolan a Lisa Joy, kteří jí produkují společně s J.J. Abramsem a Bryanem Burkem. Nolan se také ujal režie pilotního dílu.

Originální teaser seriálu Westworld

Pustina

Jaroslav Dušek, Zuzana Stivínová ve filmu  / PustinaPůvodní osmidílný dramatický seriál Pustina pro HBO Europe napsal Štěpán Hulík a natočili ho "jeden z celosvětově nejžádanějších reklamních režisérů současnosti" Ivan Zachariáš a režisérka Alice Nellis. "Seriál je dramatickým příběhem rodiny, odvíjejícím se na pozadí vesnické komunity, která se v extrémní situaci ocitá na pokraji vlastního zániku." (HBO Europe). Hrají zde Zuzana StivínováJaroslav DušekEliška Křenková a Jan Cina.

Originální teaser seriálu Pustina

Divorce

Sarah Jessica Parker ve filmu  / DivorceDesetidílný komediální seriál Divorce sází především na hvězdnou hlavní představitelku Sarah Jessicu Parker, která je i jednou z producentek seriálu. Pro HBO ji vytvořila Sharon Horgan, která je i autorkou scénáře pilotu, který režíroval Jesse Peretz. "Parker hraje ženu, jež náhle přehodnotí svůj život i své manželství a postupně začíná zjišťovat, že opustit minulost a začít nový život je těžší, než si původně myslela." (HBO) Vedle Parker tu mimo jiné hrají Thomas Haden ChurchMolly Shannon nebo Tracy Letts.

Insecure

Issa RaeOsmidílný komediální seriál Insecure napsala a vytvořila herečka, scenáristka a producentka Issa Rae. "Pojednává o přátelství dvou černošek a jejich nepříjemných zážitcích i pikantních strastech." (HBO) Vedle Issy Rae zde hraje Yvonne OrjiJay Ellis a Lisa Joyce. Pilot natočila Melina Matsoukas.  

High Maintanance

Ben Sinclair ve filmu  / High Maintenance"Šestidílný komediální seriál High Maintanance pojednává o brooklynském drogovém dealerovi, který zajišťuje potřeby klientům, jejichž neurózy přímo zrcadlí různorodost města, ve kterém žijí. Ben Sinclair v něm hraje hlavní roli přátelského dealera marihuany. Seriál nabízí letmý pohled do života jeho "zákazníků". (HBO) Seriál vytvořila manželská dvojice Ben Sinclair a Katja Blichfeld. HBO tento seriál převzala od online portálu Vimeo. 

Intro seriálu High Maintanance 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY