Vetřelec: Covenant - Katherine Waterston na první fotce

Vydáno: 27.05.2016 13:55 - | foto: facebook tvůrce

Univerzum Vetřelce si v rukou Ridleyho Scotta našlo novou hrdinku pro pokračování s podtitulem Covenant. To povede v roli Daniels herečka Katherine Waterston.
Před nedávnem začala produkce šestého dílu ze sci-fi série uznávaného režiséra Ridleyho Scotta, přestože po nepříliš dobrých odezvách po čtyři roky starém Prometheovi nad pokračováním zlomilo mnoho fanoušků hůl. Jedná se o prequel nazvaný Vetřelec: Covenant, který se má odehrávat 10 let po snímku Prometheus, ale zároveň před původní sérií Vetřelce. Tuto frančízu momentálně rozvíjí také režisér Neill Blomkamp se svým nepojmenovaným sequelem, v němž se vrací herečka Sigourney Weaver.

Teď však zpět ke Covenantu. V tom se v hlavní roli představí Katherine Waterston (Fantastická zvířata a kde je najít), o její postavě se přílíš neví. Zatím si ji však můžeme prohlédnout na fotografii z natáčení. Zpět bude také postava Davida hraná Michaelem Fassbenderem a původně se měla navrátit i Noomi Rapace, u níž však selhalo vyjednávání se studiem 20th Century Fox. A tak se znovu v sérii neobjeví, nabráno však bylo i plno dalších zajímavých herců do vedlejších postav a do kin zamíří Vetřelec: Covenant 4. srpna 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY