Mike Tyson se přidá k obsazení Kickboxer: Retaliation

Vydáno: 26.05.2016 09:39 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Tento rok přijde do kin remake Kickboxera s Jean-Claudem Van Dammem pod stejnojmenným názvem. V plánu je zároveň už i sequel Kickboxer: Retaliation, v němž si zahraje i Mike Tyson.
Jean-Claude Van Damme ve filmu  / KickboxerBývalý mistr světa v těžké váze a příležitostný herec a performer Mike Tyson si po malé roli bosse triád v Ip Man 3 znovu zahraje ve filmu. Tentokrát to bude v sequelu rebootovaného Kickboxera, který se bude jmenovat Kickboxer Retaliation a jehož premiéra je plánována na rok 2017. Tyson si zde zahraje vězně, který je donucen k násilným zápasům ve věznici. Spolu s ním se ve filmu objeví celá řada známých osobností, hlavně ze světa sportu a MMA zvlášť, což je vcelku logické, vezmeme-li v úvahu, že zde více než o hraní půjde o bojové techniky. Vedle Tysona je potvrzena i bojovnice v UFC Paige VanZant a Hafþór Júlíus Björnsson z Her o trůny, kde hrál postavu Gregora "The Mountain" Clegana. 

Natáčení Kickboxer: Retaliation právě začalo v Kalifonii a Nevadě a v červnu se přesune do Thajska. Režisérem, scenáristou a producentem je držitel dvou černých pásů Dimitri Logothetis

Tento rok přitom bude mít premiéru remake béčkového filmu z osmdesátek, který natočil jiný béčkový herec a režisér John Stockwell. Představitel původního Kurta Sloana Jean-Claude Van Damme si zde zahraje Mistra Duranda, zatímco novým Kurtem Sloanem je Alain Moussi. Jeho bratra Erica si ve své poslední filmové roli zahrál zesnulý Darren Shahlavi. Ústředního padoucha Tong Poa si zahrál Dave Bautista. Hlavní ženskou roli dostala Gina CaranoKickboxer bude mít premiéru v září v kinech a na VOD. 

Teaser nového Kickboxera zhlédněte níže.

Teaser filmu Kickboxer




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY