John Sayles natočí pokračování Djanga

Vydáno: 25.05.2016 13:24 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Americký nezávislý režisér John Sayles by měl natočit pokračování legendárního spaghetti westernu Django s Franco Nerem. Plánovaný sequel by se měl jmenovat Django Lives!
Franco Nero ve filmu  / DjangoAmerický nezávislý režisér John Sayles se údajně chystá režírovat podle svého scénáře sequel klasického spaghetti westernu Django a měl by v něm znovu hrát Franco Nero. Podle zprávy v Showbiz 411 Sayles rozpracoval koncept filmu Django Lives!, v němž by se měl tento hrdina vrátit 50 let po objevení se v původním filmu, což zhruba odpovídá i době uplynulé od jeho natočení. Django zde bude fungovat zároveň jako obchodník s koňmi a zároveň jako statista při natáčení klasického němého velkofilmu Zrození národa

Podle současného plánu by měl Sayles s Nerem začít natáčet už v září. Nerovi imponoval Saylesův western Lone Star, který označil za "jeden z největších moderních westernů". Sayles byl za něj nominován na Oscara za původní scénář. Nero se objevil v cameu v Tarantinově Nespoutaném Djangovi, který Quentin Tarantino natočil také částečně jako poctu Corbucciho westernu s Nerem. Nabízí se otázka: objeví se Tarantino v cameu Django Lives!?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY