Star Trek míří Do neznáma v druhém traileru

Vydáno: 21.05.2016 16:38 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Třetí film z rebootované "startrekovské" série Star Trek: Do neznáma se představuje v oficiálně druhém traileru. Režii po J.J.Abramsovi převzal "rychlý a zběsilý" Justin Lin.
Paramount uveřejnil nový, v pořadí druhý oficiální trailer k slavné vesmírné sáze Star Trek, kterou před sedmi lety úspěšně vzkřísil J.J. Abrams svým Star Trekem. Abrams se ujal i jeho tři roky starého sequelu, aby poté přesedlal na jiný vesmírný epos, který rovněž pomohl rebootovat úspěšnou sérii. Tím přenechal místo "rychlému a zběsilému" Justinu Linovi, jehož Star Trek: Do neznáma nás čeká v srpnu. Lin režíruje podle scénáře Simona Pegga a Douga Junga. Posádka USS Enterprise se v něm ocitá uprostřed své pětileté mise, když jim cestu zkříží záporácký vetřelec v podání Idrise Elby

Druhý trailer se více soustředí na postavu Kirka (Chris Pine), kterého stále pronásleduje duch jeho otce a osobní pochyby, zda on je ten pravý, kdo může velet své posádce. Krize uvnitř posádky je zhoršena, když je donucena opustit palubu lodi a je roztroušena všude kolem a vypadá to, že gró filmu bude ležet ve snaze opět k sobě najít cestu. Tento trailer se tak dosti liší od prvního traileru, který sázel více na exploze a akci, což mnohé vedlo k podezření, že Lin natočil pouze akční scény plné výbuchů a expolozí. 

Star trek: Do neznáma má premiéru 18. srpna 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Star Trek: Do neznáma




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY