Ewan McGregor hlavní hvězdou třetí série Farga

Vydáno: 22.05.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: FX

Ewan McGregor bude hlavní hvězdou třetí série Farga. McGregor tak převezme štafetu po Billym Bobu Throntonovi a Martinu Freemanovi z první a Patricku Wilsonovi a Kirsten Dunst z druhé série.
Patrick Wilson ve filmu  / FargoTelevizní Fargo od stanice FX má za sebou dvě úspěšné série. V první sérii zazářili Martin Freeman a Billy Bob Thornton. Druhá série měla hlavní hvězdy v podobě Kirsten Dunst a Patricka Wilsona. Chystanou třetí sérii by na svých bedrech měl unést Ewan McGregor, a to hned ve dvojroli. McGregor, který bude debutovat v rámci televizního formátu, tu ztvární dva bratry (ne dvojčata), Emmita a Raye Stussy. Emmit je král parkovišť v Minnesotě - byznysmen, selfmademan - zosobnění amerického úspěchu. Jeho bratr Ray je jeho pravý opak, a proto není divu, že viní svého staršího bratra ze svého neúspěchu. 

Tvůrce Farga Noah Hawley uvedl, že třetí série se bude odehrávat v roce 2010, několik let po událostech v první sérii. Druhá série se odehrávala v roce 1979. Dále uvedl, že se třetí sezóny dočkáme až v roce 2017. McGregora uvidíme předtím ještě v jeho celovečerním režijním debutu American Pastoral, který bude mít premiéru na konci roku. V příštím roce ho pak uvidíme v jeho kultovní roli Rentona v právě natáčeném sequelu Trainspottingu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů s mý... (Eliška, 22.05.2016 14:59) Reagovat

    Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů s mým nejoblíbenějším hercem? Sny se plní!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY