Michael Keaton "opět" záporákem ve Spidermanovi?

Vydáno: 21.05.2016 12:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Michael Keaton je zpět v diskusích o obsazení chystaného Spider-Man: Homecoming. Nejnovější zprávy uvádí, že by přeci jen mohl tuto roli získat i přes účast Downeyho jr.
Tom Holland ve filmu Captain America: Občanská válka / Captain America: Obcanská válkaJako na kolotoči, tak by se dalo charakterizovat "neustálé obsazování" Michaela Keatona do ústřední záporné role v chystané marvelovce Spider-Man: Homecoming. Nejdříve se objevila zpráva, že Keaton si záporáka zahraje, aby byla vzápětí dementována. Zasvěcené zdroje nyní tvrdí, že se herec se Sony a Marvel dohaduje. Dřívější neshody se týkaly peněz, kdy se údajně kvůli účasti Roberta Downeyeho jr. musela Studia vzdát Keatona. Nyní se prý ale obě strany snaží znovu domluvit a ve filmu by tak mohl být Downey jr. i Keaton. Nyní to zbývá ještě zpěčetit smlouvou, aby to mohlo být oficiálně potvrzeno. 

Ještě připomeňme, že nového Petera Parkera si zahraje mladý anglický herec Tom Holland, který si k této roli poprvé přičuchnul v Captain America: Občanská válka. Z dalšího obsazení je známa Marisa Tomei, která se rovněž mihla už v Občanské válce. Dále tu mají být ZendayaLaura Harrier a Tony Revolori.

Režíruje Jon Watts a do kin by měl poslední Spider-Man dorazit 6. července 2017. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY