Popstar: Andy Samberg je nový Justin Bieber v traileru

Vydáno: 20.05.2016 09:51 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Z produkce komediálního tria The Lonely Island a Judda Appatowa vznikla nová hudební parodie Popstar: Never Stop Never Stopping, kde Andy Samberg představuje dalšího "Justina Biebera" Connora4Real.
Z produkce komediálního tria The Lonely Island, což je trojice Akiva SchafferAndy Samberg a Jorma Taccone a Judda Apatowa vznikla nová hudební komedie Popstar: Never Stop Never Stopping, která formou hudebního pseudodokumentu paroduje výstřelky popových hvězd a là Justin Bieber. Režie se ujali Schaffer a Taccone, zatímco hlavní roli popové hvězdy Connora4Real si zahrál Samberg. Příběh "se dívá do zákulisí zpěváka a rappera Connora4Real čelícího krizi popularity poté, co jeho druhé album propadne, což zanechává jeho fanoušky, patolízaly i hudební rivaly v obavách, co budou dělat, když už jejich hvězda není největší ze všech". 

V hudební parodii Popstar: Never Stop Never Stopping hrají kromě Samberga například Imogen PootsSarah Silverman nebo Maya Rudolph. Datum americké premiéry je 3. června 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Popstar: Never Stop Never Stopping




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY