Autor Temné věže varuje před "velkými změnami"

Vydáno: 19.05.2016 12:12 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Zatímco filmová adaptace Temné věže Stephena Kinga se už natáčí, její autor nyní varuje před "velkými změnami". The Dark Tower natáčí Nikolaj Arcel s Idrisem Elbou a Matthewem McConaugheyem.
Ilustrace k Temné věžiTo, oč za léta usilovali mnozí, se nyní právě děje. Tím, kdo přivede na filmové plátno Temnou věž Stephena Kinga, je Nikolaj Arcel. V hlavních rolích The Dark Tower se objeví Idris Elba jako Pistolník a Matthew McConaughey jako jeho protihráč "muž v černém". Hlavní ženskou postavu Tirany dostala Abbey Lee. Natáčení už začalo, což doložily i fotky z natáčení, které nedávno unikly na net, na nichž je vidět Idris Elba. 

Stephen King při nedávném interview promluvil právě o Temné věži a její filmové verzi. "Očekávám, že film začne tam, kde začíná i román". Poté však nabádá k obezřetnosti a říká, že by fanoušci měli očekávat "výrazné změny", když odporuje tomu, co řekl výše: "Celé to začne rovnou tak nějak uprostřed věci, místo na začátku, což může některé fanoušky trochu nadzvednout." Tak se v tom pak vyznejte.

Faktem je, že filmová Temná věž by měla primárně rozvíjet první knihu této série, která u nás vyšla poprvé v roce 1999 pod názvem Temná Věž: Pistolník. King přitom tento první díl napsal už v roce 1982.

Datum premiéry Temné věže je 16. února 2017.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY