Spielberg a Trevorrow podpoří nadějný projekt

Vydáno: 18.05.2016 11:24 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režiséři Jurského parku a Jurského světa Steven Spielberg a Colin Trevorrow budou znovu spolupracovat tentokrát jako producenti chystaného filmu Powerhouse režisérky Emily Carmichael.
Colin TrevorrowRežisér Steven Spielberg úzce spolupracoval se svým "žákem" Colinem Trevorrowem, když jako producent dohlížel na sequel svého Jurského parku. Nyní se oba režiséři znovu spojí, tentokrát jako producenti, aby dohlédli na vznik filmu Powerhouse od režisérky "začátečnice" Emily Carmichael. Detaily zápletky jsou drženy pod pokličkou, má ale jít o původní námět, který pro indie filmařku Trevorrow našel. Carmichael napsala povídky a eseje do knihy Ophelia speaks, vytvořila komiks Whiz Kids, animovanou online sérii The Adventures of Ledo and Ix a natočila dva krátské filmy RPG OKCThe Hunter and the Swan Discuss Their Meeting.

Právě ten upoutal Trevorrovowu pozornost a režisér ji pozval na natáčení svého nového filmu The Book of Henry, což vedlo k jejich diskuzím ohledně Powerhouse. Produkovat nebude nikdo jiný než Simon Kinberg. Její jméno bylo navíc zmíněno i v souvislosti s chystanou marvelevkou s hlavní ženskou hrdinkou Captain Marvel. Jedno je jisté, nejspíše o této filmařce v budoucnu ještě uslyšíme.

Trevorrow se momentálně chystá přesunout do Londýna, kde začne natáčet Star Wars: Episode IX, zatímco Spielberg se chystá na Ready Player One.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY