Transformers 5 odhalují nový název v teaseru

Vydáno: 17.05.2016 12:33 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Připravovaný pátý díl Transformers Michaela Baye dorazí do kin už příští rok. Bay skrze svůj Instagram nyní v krátkém teaseru prozrazuje jeho oficiální název. "Jste připraveni na novou jízdu s Optimem?"
Fotografie z filmu Transformers: Zánik / Transformers: Age of ExtinctionUž jsme vás informovali, že chystaný pátý díl Transformers nebude ani zdaleka posledním. Jejich stvořitel a režisér Michael Bay nyní v krátkém teaseru s detailem Optimovy "tváře" na svém Instagramu odhalil oficiální název, který zní Transformers: The Last Knight. Na svůj twitter pak Bay napsal: "Připraven na další jízdu, Optime?". V následujícím příspěvku na Instagramu pak Bay potvrdil, že natáčení začne příští týden na Kubě, kde se mimochodem nyní natáčí jiný chystaný sequel jiné blockbusterové série Rychle a zběsile.

S Optimem s hlasem Petera Cullena se pochopitelně vrátí i Mark Wahlberg, který si poprvé mužskou hlavní roli vyzkoušel v předchozích Transformers: Zánik. K obsazení byl nedávno připojen i komik Jerrod Carmichael spolu s Isabelou Moner jako novou ženskou ústřední postavou. Dalšími, o kterých se v souvislosti s obsazením pátých Transformers mluví, jsou Jean Dujardin a Stephen Merchant. Za kameru se postaví kameraman Johna Wicka Jonathan Sela.  

Transformers: The Last Knight do kin dorazí 22. června 2017. Šestý díl pak přijde 8. června 2018 a sedmička dorazí 28. června 2019.

Teaser ohlašující příchod Transformers: The Last Knight


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY