Patrick Stewart si zahraje ve třetím Wolverinovi

Vydáno: 15.05.2016 12:28 - Václav Limberk | foto: Twentieth Century Fox

V zatím nepojmenovaném sequelu Wolverina režiséra Jamese Mangolda si kromě Hugha Jackmana zahraje i jeho kolega z X-Men Patrick Stewart. Film by se měl zaměřit na jejich synovsko-otcovský vztah.
Hugh Jackman ve filmu Wolverine / The WolverineSir Patrick Stewart skrze sociální sítě potvrdil, že si zahraje ve třetím samostatném filmu o Wolverinovi z X-MenUntitled Wolverine Sequel začal minulý týden natáčet James Mangold, který má na svědomí i předchozího Wolverina. První samostatný film o této postavě hrané Hughem Jackmanem režíroval Gavin Hood v roce 2009. Mělo by jít o poslední samostatný film o Wolverinovi a producent Simon Kinberg ho popsal jako "radikální, smělý a jiný Wolverine", což dokládá i jeho chystaný eRkový rating.

Jackman už dříve naznačil, že by se zde měl více zkoumat otcovsko-synovský vztah mezi profesorem X a Wolverinem. Oba herci se v těchto rolích poprvé setkali v prvních X-Men a naposledy v předposledním díle série X-Men: Budoucí minulost. Roli Profesora X v mladší verzi po Stewartovi od X-Men: První třídy "zdědil" James McAvoy, který se znovu v této roli objeví v posledních X-Men: Apokalypsa, které v kinech startují v nadcházejícím týdnu. 

Premiéra třetího Wolverina je zatím stanovena na 3. března 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY