Michael B. Jordan nastupuje k Black Panther

Vydáno: 14.05.2016 17:00 - Václav Limberk | foto: CinemArt

Chystaná marvelovka Black Panther přibírá na palubu obsazení dalšího pasažéra v podobě Michaela B. Jordana, který se loni prosadil jako Creed. Jordan se tu znovu sejde s režisérem Cooglerem.
Sylvester Stallone, Michael B. Jordan ve filmu Creed / CreedTak toto je dobrá zpráva. Podle serveru The Hollywood Reporter hvězda loňského spin-off série Rocky Creed Michael B. Jordan podepsala dohodu, že se připojí k obsazení chystané marvelovky Black Panther. Tento krok působí více než logicky, neboť to byl právě režisér Creeda Ryan Coogler, který pomohl Jordanovi zazářit v roli Adonise Creeda. Jejich reunion je tedy více než pochopitelný. Jordan by mohl v Black Panther hrát hlavního zlosyna, což by bylo ještě lepší. Hlavní roli si znovu zahraje Chadwick Boseman, který patřil k příjemnému překvapení v týmovce Captain America: Občanská válka.

V obsazení se musí počítat ještě s Lupitou Nyong'o, která by měla být "love interest" Black Panthera. Tato zpráva se objevila jen den předtím. Takže si to zatím shrňme. Režie: Coogler. Hrají (zatím): Boseman, Jordan a Nyong´o. A to ještě určitě zdaleka není úplný výčet herců, kteří se k této nové marvelovce přidají. Datum plánované premiéry Black Panther zatím zůstává nezměněné: 2. únor 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY